Roar Helsinki
adult-analogue-aperture-403495.jpg

Asiakaskokemusvideo

Asiakaskokemusvideo

 
Roar Harmaa.png

Tuotamme sinun asiakkaasi kokemuksesta videon!


actor-actress-blur-2041396.jpg

Mikä se on?

Asiakaskokemusvieolla tuodaan sinun asiakkaasi esiin. Video on pituudeltaan n.1,5 - 2 minuutin pituinen ja sen tarkoitus on vakuuttaa potentiaaliset asiakkaasi valitsemaan juuri sinun yritys. Videon voima perustuu aitoihin asiakaskokemuksiin jotka vakuuttavat sinun yrityksen olevan kumppani, jonka asiakaskokemukset puhuvat puolestaan. Tässä korostuu tarinankerronta. Jopa kaikkein imartelevin suosittelu voidaan tehdä vaikuttavammaksi tekemällä siitä tarina. Se on ero mainoksen ja asiakaskokemusvideon välillä.

Kenelle se on tarkoitettu?

Sinulle. On vaikea kuvitella yritystä tai organisaatiota, joka ei voisi hyötyä tarinaa kertovasta asiakaskokemusvideosta. Potentiaalinen asiakkaasi näkee jonkun muun painivan samanlaisen ongelman kanssa ja kuinka yhteistyö yrityksesi kanssa ratkaisi tämän ongelman. Tämä vie pitkälle, kun vakuutat heitä ottamaan seuraavan askeleen.


adult-audience-back-view-1516709.jpg

Tarinankerronnan etu

Uskottavuus ja luotettavuus

Kun yksi tai useampi asiakkaistasi on valmis käyttämään omaa uskottavuuttaan puolestasi, se kertoo paljon. Suosittelumarkkinointi on tehokkaimpia tapoja tuoda asiakkaasi ja sitä kautta yrityksesi esiin.

Herättää kiinnostusta

Hyvin kerrotuilla tarinoilla on valtava voima vetää ihmisiä puoleensa. Sinun mahdollisia asiakkaitasi pommitetaan tuhansilla viesteillä päivittäin. Älä tee tätä virhettä, heitä on vedettävä puoleen. Houkutella. Kiehtoa.

Auktoriteetti

On vaikea väittää todellista asiakastarinaa vastaan. Kun voit tehdä tämän tarinan selkeäksi sekä mukaansatempaavaksi, voit tuoda viestisi esiin vakuuttavasti.