Roar Helsinki
adult-analogue-aperture-403495.jpg

Asiakaskokemusvideo

Asiakaskokemusvideo

 
Roar Harmaa.png

Tuotamme sinun asiakkaasi kokemuksesta videon!


actor-actress-blur-2041396.jpg

Mikä se on?

Olemme kaikki nähneet suositteluvideoita. Tässä korostuu tarinankerronta. Jopa kaikkein imartelevin suosittelu voidaan tehdä vaikuttavammaksi tekemällä siitä tarina. Se on ero kaupallisen videon ja asiakaskokemusvideon välillä.

Kenelle se on tarkoitettu?

Sinulle. On vaikea kuvitella yritystä tai organisaatiota, joka ei voisi hyötyä tarinaa kertovasta asiakaskokemusvideosta. Potentiaalinen asiakkaasi näkee jonkun muun painivan samanlaisen ongelman kanssa ja kuinka yhteistyö yrityksesi kanssa ratkaisi tämän ongelman. Tämä vie pitkälle, kun vakuutat heitä ottamaan seuraavan askeleen.


adult-audience-back-view-1516709.jpg

Tarinankerronnan etu

Uskottavuus ja luotettavuus

Kun yksi tai useampi asiakkaistasi on valmis käyttämään omaa uskottavuuttaan puolestasi, se kertoo paljon. Word of mouth on edelleen ihmiskunnan vahvin markkinointimuoto.

Herättää kiinnostusta

Hyvin kerrotuilla tarinoilla on valtava voima vetää ihmisiä puoleensa. Sinun mahdollisia asiakkaitasi pommitetaan tuhansilla viesteillä päivittäin. Älä tee tätä virhettä, heitä on vedettävä puoleen. Houkutella. Kiehtoa.

Auktoriteetti

Todellisuus on arvovaltainen. On vaikea väittää todellista tarinaa vastaan. Kun voit tehdä tämän tarinan selkeäksi sekä mukaansatempaavaksi, voit tuoda viestisi esiin vakuuttavasti.